LABORATOR ZARD ART

    Misiunea laboratorului este creare mediu potrivit pentru activităţile minorilor, promovarea artei conceptuale ca element al dezvoltării personale.

 

     Zard Art Lab este un spațiu liber pentru experimente, descoperiri și performanțe personale. Noi percepem arta ca fenomen accesibil tuturor și un element important în evoluția personalității la toate vârstele. Propunem un mediu sigur de susținere și stimulare adaptat la necesitățile fiecăruia.


     Copiii și adolescenții în cadrul laboratorului vor cunoaște un model noncomformist de abordare artistică a diferitor subiecte și fenomene, vor căpăta aptitudini  pentru a-și seta obiective realiste, rezolva probleme și a găsi soluții noi. Adulții indiferent de nivelul de pregătire vor încerca să redescopere facilitățile practicilor artistice, vor trăi experiența unei arte accesibile și relaxante.

        Echipa noastră formată din traineri calificați și open minded va asigura securitatea procesului, va oferi suportul organizațional și stimulant pentru activități plăcute, inteligente și cool.

 Alexandra

 Arta este ca si natura, simpla si profunda, una si diversa

  • Facebook Social Icon

Paul 

A crea nu e altceva decât a avea încrederea

  • Facebook Social Icon

Ana

Fiecare copil este un artist. Problema este sa ramâi un artist când cresti.

  • Facebook Social Icon

Ionuț

Creativity is contagious, pass it on.

  • Facebook Social Icon
Abonează-te la newsletter!

Adresa:  Chișinău, Republica Moldova

Telecentru, Șos.Hâncești  55/6 

Tel: +373 69 178 893

Email:  zardartstudio@gmail.com

© 2019   ZARD ART LAB